PALVELUT - Olaplex

« Takaisin

OLAPLEX - EI ENÄÄ KOSKAAN VAURIOITUNEITA HIUKSIA

Olaplex käsittelyt takaavat että hiuksesi eivät enää koskaan mene huonoon kuntoon niitä vaalennettaessa, värjättäessä tai tehtäessä rakennekäsittelyjä. Takaamme että käyttäessäsi Olaplex palveluitamme hiuksesi ovat huomattavasti paremmassa kunnossa kuin ennen käsittelyä.

Olaplex on Yhdysvalloissa vuonna 2014 kehitetty aines, joka ehkäisee hiusten kuitukerroksessa olevia rikkisiltoja vaurioitumasta sekä korjaa jo vaurioituneet rikkisillat takaisin ehjäksi sekä vahvistaa tätä liitosta palauttaen hiuksen alkuperäiseen rakenteeseensa. Tämä teknologia on hiustenkäsittelyn mullistava uutuus ja mitään vastaavaa ei koskaan aikaisemmin ole pystytty kehittämään. Lopputulos on välittömästi silmin nähtävissä ja käsin kosketeltavissa. Ja mikä parasta, kyseessä ei ole aine joka väliaikaisesti täyttäisi vaurioituneiden hiussuomujen välit vaan Olaplex rakentaa rikkisillat uudelleen, joten tulos on pysyvä.

Olaplex käsittelyillämme pystymme vaalentamaan hiuksiasi huomattavasti enemmän kuin aiemmin olisimme voineet kuvitellakaan, tekemään värjäyksiä siten että väri säilyy kirkkaampana ja intensiivisempänä pidempään sekä tarjoamaan rakennekäsittelyjä ollen varmoja että hiuksesi ovat käsittelyn jälkeen erinomaisessa kunnossa.

Kaikki tämä kuulostaa melko uskomattomalta, vai kuinka? Emme voineet uskoa tähän itsekkään ennen kuin saimme itse todistaa kaikki tämän tuotteen uskomattomat väitteet. Olemme nyt toteuttaneet Olaplexin avulla lukuisia ja taas lukuisia uskomattomia käsittelyitä joita emme pitäneet mahdollisena. Olemme todella onnellisia voidessamme tarjota nyt kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden saada unelmiensa hiukset tinkimättä hiusten terveydestä.


MITEN SE TOIMII? 

Olaplex käsittely on kolmivaiheinen prosessi. Ensimmäisessä vaiheessa vaalennus- / väriaineeseen sekoitetaan Olaplex Bond Multiplier ainesosa. Tämä ehkäisee käsittelyssä normaalisti tapahtuvaa hiusten kuitukerroksen rikkisiltojen hajoamista, sekä Olaplex molekyylit aloittavat jo hajonneiden rikkisiltojen uudelleen rakentamisen. Värikäsittelyn jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector aineella joka sitoo hiuksissa olevat rikkisillat vahvasti kiinni toisiinsa. Käsittely jatkuu kotona kerran viikossa hiusten pesun yhteydessä käytettävällä Olaplex Hair Perfector-aineella. Kotituote ei ole välttämätön, mutta vahvasti suosittelemme sen käyttöä etenkin mikäli hiuksia käsitellään usein muotoiluraudalla, föönillä, tms. lämpölaitteella tai vaimakkaasti harjaten. Kotihoitotuote ehkäisee vaurioiden syntymistä ja korjaa syntyneitä vaurioita päivittäisestä hiuksiin kohdistuvasta rasituksesta.


OLAPLEX VAALENNUS- JA VÄRIKÄSITTELY 

Mikäli olet harkinnut hiusten vaalentamista suosittelemme ehdottomasti se tehtävän Olaplex käsittelynä. Vaalentaminen on hiuksia eniten rasittava toimenpide, joka jättää hiukset usein kuiviksi ja karheiksi. Voit unohtaa kuivuuden ja karheuden kun vaalennus toteutetaan Olaplex käsittelynä. Olaplexin avulla pystymme myös vaalentamaan hiuksiasi todella paljon enemmän kuin perinteisellä vaalennusmenetelmällä pelkäämättä hiusten vaurioitumista. Nyt sinun on siis mahdollista toteuttaa unelmiesi ombre, pastelli tai blondi lookki säilyttäen hiukset hyvässä kunnossa.

Värikäsittelyt Olaplexilla lisäävät huomattavasti hiusten kiiltoa ja värien intensiivisyyttä ja täyteläisyyttä. Mikäli värikäsittelyt ovat aiemmin aiheuttaneet hiuksiisi kuivuutta tai karheutta suosittelemme ehdottomasti värikäsittelyt tehtäväksi Olaplexillä.


OLAPLEX SALONKIHOITO 

Mikäli hiuksesi ovat huonossa kunnossa, kuivat tai karheat on niihin uskomaton apu Olaplex salonkihoito. Olemme monesti todistaneet tilanteita joissa hiukset ovat olleet niin hauraassa kunnossa liiallisesta käsittelystä että ne katkeilevat jo harjatessa, että Olaplex salonkihoito voi ne pelastaa. Heti käsittelyn jälkeen hiukset ovat muuttuneet merkittävästi vahvemmiksi ja katkeilu on päättynyt.

Mikäli hiuksesi ovat erittäin huonokuntoiset ja suunnittelet lisäkäsittelyä niihin suosittelemme Olaplex salonkihoitoa vähintään vuorokautta ennen niihin tehtävää Olaplex väri- tai vaalennuskäsittelyä. Olaplex salonkihoito on myös pelastanut lukuiset huonoon kuntoon menneet pidennyshiukset.

Olaplex salonkihoito voidaan tehdä muun kampaamopalvelun yhtedessä tai voit varata ajan erikseen siihen.


OLAPLEX ESIMERKKIHINNASTO

Värjäyksen yhteydessä 15-30€

Vaalennuksen yhteydessä 20-35€

Permanentin yhteydessä 25-40€

 

OLAPLEX -TEHOHOITO

Leikkauksen yhteydessä 20-35€

 

OLAPLEX HAIR PERFECTORS N 3 sh. 29,90€


Olaplexin sivuille »